Троє дітей втратили батька: У Кривому Розі ще одну жертву страшної ДТП знайшли у морзі (фото)

У загиблого в страшному ДТП в Кривому Розі 39-річного Сергія Рака залишилася дружина і троє неповнолітніх дітей.

Сергій Рак

Як повідомила "Фактам" подруга сім'ї Раків, чоловік був дуже відповідальним і коли не з'явився вранці 17 квітня на роботі, його одразу почали шукати, передають Патріоти України.

"Сергій працював з моїм чоловіком на заводі. Вранці він, як завжди, їхав на роботу на маршрутці. Але не доїхав. Сергій завжди був відповідальним і пунктуальним, тому, коли він вчасно не з'явився на роботі, його відразу почали розшукувати. Подзвонили йому додому , але дружина сказала, що він поїхав на роботу і більше не виходив на зв'язок. Його знайшли в морзі", - розповіла жінка.

За її словами, дружина Сергія працює медсестрою в лікарні, але зараз знаходиться в декреті, оскільки молодшій дитині ще не виповнилось трьох років.

"Старшій дівчинці 15. Не уявляю, як дружина тепер одна буде піднімати дітей. Сергій забезпечував сім'ю. Крім роботи на заводі часто робив ремонти - знову-таки щоб заробити копійку для дітей. Те, що сталося - страшно", - зазначила друг сім'ї Раків.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...