Трохи соціальної справедливості: П'яні мажори отримали не умовні терміни, а "гарячі канікули" на зоні (відео)

Миколаївські бешкетники Артем Слободянник і Геннадій Сімов, які 30 серпня 2016 року влаштували в центрі міста п'яний дебош, отримали по два роки позбавлення волі.

Таке рішення прийняв суд, повідомляє на своїй сторінці в Facebook радник міністра внутрішніх справ і народний депутат від «Народного фронту» Антон Геращенко, передають Патріоти України.

«Миколаївським відморозкам доведеться провести за гратами два роки», - написав політик і нагадав, що вони «розбили автомобіль таксі і побили його власника, хамили громадянам і поліцейським, відчували себе королями життя, залишивши місце злочину на новенькому джипі «Мерседес» і думаючи, що все це їм зійде з рук».

Він також нагадав, що окремі патрульні повелися тоді недостатньо жорстко, «за що одні були звільнені, а іншим було оголошено стягнення». У той же час поліція встановила особи підозрюваних, знайшла і затримала їх, а суд задовольнив вимогу прокуратури у цілодобовому арешті.

«Пройшов рік і на днях суд виніс рішення - обом дебоширам Артему Слободяннику і Геннадію Сімову доведеться провести в місцях позбавлення волі два реальних, а не умовних роки свого життя. Це крім того, що один рік свого життя вони вже провели під домашнім арештом», - пише Геращенко.
Крім того, він зазначив, що у них «є право на апеляцію, яким вони обов'язково скористаються».

«Але є надія на те, що судді апеляційного суду Миколаївської області будуть такими ж принциповими, як і їх колеги з суду першої інстанції», - повідомляє нардеп.

Він також подякував «поліцейським, прокурорам, експертам-криміналістам і суддям, які показали, що в Миколаєві існує, хоч поки що не завжди, верховенство права і невідворотність покарання».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...