Тролінг 80 lvl: "Миротворцю" набридло вбивати росіян поодинці

Український центр дослідження ознак злочину проти національної безпеки України "Миротворець" пожартував із прихильників президента РФ.

На офіційній сторінці сайту в Facebook був опублікований пост, у якому засновники комітету познущалися із заголовків російських сайтів-адептів Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України.

"У Росії досить швидко помітили, що "Миротворцю" набридло вбивати росіян поодинці. І це правда. Тепер ми росіян убиваємо оптом і цілими групами. Наш новий підрозділ почав працювати досить ефективно і якісно. На тлі відкриття безвіза з Європою, активно сприяємо запровадженню візового режиму з агресором", - написали представники "Миротворця" і опублікували скріни заголовків російських ЗМІ, незадоволених, що російських зірок, які порушили законодавство України стали масово не пускати в нашу країну."



Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...