Труну розтрощили: У Росії вирили з могили покійника через несплату "послуг"

В Калузі викопали з могили труну з тілом недавно померлої літньої людини лише тому, що її родичі відмовилися від нав'язаних дорогих послуг належавшого місцевим бандитам ритуального агентства і поховали її власними силами.

Це сталося вночі відразу після траурної церемонії. Приїхавши на кладовище пом'янути старого, його родичі виявили розорену могилу і розбитий труну поруч, передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання Kaluga24.tv.

Один з родичів померлого відразу ж зняв відео, в якому задокументував те, що відбувається. За його словами, напередодні, коли вони ховали покійного, їм загрожував власник місцевого похоронного агентства Денис Войде, який проживає в розкішному котеджі поруч із цвинтарем. Поглумилися над могилою, на думку родичів померлого, саме його працівники і за його наказом. Вони ж розламали труну і викинули всі принесені напередодні вінки і православний хрест. Сім'я покійного вже звернулася із заявою в поліцію. Займатися перевіркою у справі доручено місцевому дільничному.

Цікаво, що раніше "бізнесмен" в сфері ритуальних послуг Денис Войде вже був замішаний в гучному скандалі. Він стався в березні 2017 року, коли працівники похоронного агентства "Ангел", директором якого він був, знущалися над тілом померлої пенсіонерки. Ритуальники кілька разів навмисно кидали труп і навіть плювали на нього. Після того випадку засновники "Ангела" заявили журналістам, що Денис Войде у них більше не працює, а новим директором призначено жінку.

Однак, прибутковий бізнес ритуальних послуг житель Калуги залишати не захотів і навіть відкрив власну справу. А пізніше - взяв під свій "дах" місцеве кладовище Некрасове. Тепер ховати на ньому можна тільки користуючись послугами ритуального агентства Дениса Войде. А що станеться з тими, хто вирішить не переплачувати втридорога, а обійтися власними силами, наочно показано в відео, опублікованому жителями Калуги.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...