"Трус, Балбес и Бывалый", - Фейгін про символізм путінської інавгурації

У тому, що на завершення церемонії інавгурації президент Росії Володимир Путін потиснув руку патріарху Кирилу, прем'єру Дмитру Медведєву і екс-канцлеру Німеччини, главі "Роснефти" Герхарду Шредеру, можна угледіти чіткі сигнали.

Таку думку Обозревателю висловив російський адвокат Марк Фейгін, передають Патріоти України.

"На таких заходах протокол затверджується заздалегідь, і особи, яким тиснуть руки або просто поплескують по плечу, заздалегідь підготовлені, попереджені. Нічого випадкового, особливо на таких заходах, у Путіна не відбувається. Вони взагалі дуже не люблять експромтів", - запевнив він.

"Тут можна не шукати якусь особливу конспірологію: святий, німець і кращий друг - Боягуз, Бовдур і Бувалий", - переконаний адвокат.

За його словами, Медведєв удостоївся такої честі з тієї причини, що він - новий глава уряду. Сенс рукостискання Путіна такий: "дивіться, я зберігаю колишнє, абсолютно лояльне мені обличчя, яке свого часу замінило мене на один термін, і залишилося мені вірним", - сказав Фейгін.

"Про розумові здібності Медведєва я промовчу, але розцінюю цей жест саме так", - зауважив він.

"На правління Шредера припав найкращий період відносин Москви і Берліна. Я думаю, Шредер один з небагатьох відставних політиків світового рівня, які приїхали на інавгурацію. Якби приїхав Трамп, він би, напевно, потиснув руку Трампу", - продовжив адвокат.

І, нарешті, він назвав причину, чому Путін потиснув руку патріарху Кирилу. "Ми повернулися до абсолютно синодального періоду. Влада і церква перебувають в симфонії відносин. Ні ті, ні інші, ні Кирило, ні Путін в бога не вірять, але роблять одну справу: обдурюють людей. Кирило повинен бути присутнім в числі людей, яким тиснуть руку, ще й тому, що, окрім іншого, він ще і відомий бізнесмен", - пояснив Фейгін.

У той же час цей жест для російського суспільства означає, що "Путін - православний цар", - додав він.

Нагадаємо, після прийняття присяги і прочитання інавгураційної промови Путін спустився в зал і потиснув там руки главі РПЦ патріарху Кирилу, прем'єру Дмитру Медведєву і екс-канцлеру Німеччини, главі "Роснефти" Герхарду Шредеру.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...