"Труси - це перебір": На Тернопільщині депутат хоче заборонити продаж білизни на свята (відео)

Депутат Тернопільської міської ради від "Батьківщини" Володимир Гринда зажадав заборонити під час релігійних свят продавати спідню білизну в місті.
Володимир Гринда

На засіданні він розповів, що побачив на вулиці торгові намети з "трусами" під час Трійці, що його обурило. Відповідне відео опубліковано в Facebook TV-4, передають Патріоти України.

"Не торгувати спідньою білизною на свята. Таке депутатське звернення надійшло сьогодні від депутата Володимира Гринди під час чергової сесії Тернопільської міської ради", - сказано в описі.

Так, депутат заявив, що в державі існують свята, які зобов'язують по всій країні їх відзначати. А Трійця входить до їх складу.

"Іду я по вул. 15 квітня на Зелені свята. Вісім осіб (торгових лотків) всього лише відкриті - труси продають, ліфчики. Другий продає рибні снасті. Якби це ще був хліб, або щось таке, необхідне. Але, щоб на Зелене свято і на світлий понеділок люди продавали труси - це перебір", - сказав Гринда.

Депутат звернувся до мерії міста, щоб власникам ринків зробила попередження. "Щоб на Зелені свята трусами не торгували", - пояснив депутат.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...