Три фактори: Експерт розповів, що утримує Кремль від великої війни з Україною

Економічні санкції, перспектива їхнього посилення, а також рішення США про надання Україні летального оборонного озброєння стримують Кремль від широкомасштабної агресії проти України, але це не означає, що конфлікт на сході країни припиниться.

Юрій ФедоровТаку думку "Обозревателю" висловив російський військово-політичний експерт, який живе в Празі, Юрій Федоров, передають Патріоти України.

За його словами, "очікувати якогось поліпшення в зовнішній політиці Кремля неможливо". У цьому контексті він нагадав про нещодавнє інтерв'ю заступника міністра закордонних справ Росії Григорія Карасіна, "який повторив всі найодіозніші формулювання, які тільки можна було придумати щодо України". "Це свідчить про те, що в Кремлі не бачать жодних причин для того, щоб змінювати політику щодо України", - впевнений Федоров.

"Невже ніякі санкції, ніякий політичний тиск лідерів Заходу тут не має жодного значення?" - запитав "Обозреватель". "Вони, звісно, відіграють якусь роль. Санкції і перспектива посилення санкцій, я вже не кажу про те, що в США вже прийняте рішення про постачання в Україну летального оборонного озброєння - все це утримує Росію від великомасштабної військової агресії безпосередньо за участю російських збройних сил, або за участю "збройних сил" сепаратистів. Але ніяких ознак того, що в Москві готується поліпшення відносин з Україною, про відмову від найбільш жорстких, найбільш одіозних проявів зовнішньої політики, я принаймні, не бачу", - констатував експерт.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...