Тримаємо кулаки за нашого кандидата: Оголошені імена претендентів на посаду президента ПАРЄ

Україна, Польща, Прибалтика разом з усіма, хто відчуває російську загрозу, лоббіюватимуть кандидатуру литовця.

Емануеліс Зінгеріс

На пост президента Парламентської Асамблеї Ради Європи висунули дві кандидатури - Стелла Кіріакідіс з Греції і Емануеліс Зінгеріс з Литви. Вибори відбудуться 9 жовтня, йдеться на офіційному сайті ПАРЄ, передають Патріоти України.

Згідно з регламентом ПАРЄ, новий глава Асамблеї обирається таємним голосуванням. Обраний президент залишиться на посаді до відкриття наступної сесії - 22-26 січня 2018 року.

Нагадаємо, президент ПАРЄ Педро Аграмунт добровільно подав у відставку. За словами Аграмунт, він прийняв таке рішення "з особистих причин".

Скандал навколо Аграмунта розвернувся після повідомлення про його візит до Сирії. Він визнав, що зробив помилку, коли полетів російським літаком. Аграмунт заявляв, що росіяни його обдурили і підставили, а також, що добровільно у відставку він не піде.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...