Цар та провінційні холопи: До приїзду Путіна до Сибіру відбілили сніг (фото)

Перед початком універсіади, яку збирається відвідати президент РФ, в Красноярську відбілили сніг. А ділянки, на яких він уже розтанув, вкрили матеріалом, що імітує сніг.

Місцеві жителі повідомляють у соцмережах, що в центрі Красноярська брудні замети посипають із мішків білим снігом, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"О, що Універсіада животворна робить! І асфальт у лютому заради неї кладуть. І будинки фарбують при -30. А от і сніг, вочевидь, підвезли. Білий-білий..." - написав на своїй сторінці в Facebook місцевий житель під ніком Антон Палич.

Крім того, безсніжні газони в Красноярську вкрили матеріалом, що імітує снігове покриття, оскільки справжній сніг розтанув. Влада підтвердила, що зробила це, щоб сховати чорну землю.

Зимова універсіада відбудеться в Красноярську з 2 по 12 березня. Україна вирішила бойкотувати захід і не братиме участі в змаганнях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...