"Царська" немилість: У будь-який момент Гундяєв може бути звинувачений у відмиванні коштів і шахрайстві

В Кремлі дуже болісно реагують на створення в Україні Єдиної православної помісної церкви.

"На Заході нависла серйозна загроза над головою РПЦ патріархом Кирилом (Володимиром Гундяєвим). Його можуть звинуватити в шахрайстві." Про неприємності Гундяєва повідомив близький до Кремля telegram-канал "Незигарь", передають Патріоти України.

Варто відзначити, що в Кремлі дуже болісно реагують на створення в Україні Єдиної православної помісної церкви. Цю "агонію" і продемонстрував "Незигарь". Він спробував запевнити, що за українською автокефалією нібито стоїть ЄС, який мріє "остаточно порвати нитки політико-торговельних ланцюжків між РФ і Україною в середньостроковій перспективі".

Примітно, що, за даними кремлівського блогера, незабаром ЄС має намір нанести удар особисто по московському патріарху Кирилу.

“Досье на патриарха Кирилла, собранное Stratfor, стало базой для нажима на греческую сторону. Согласно досье, за последние 18 месяцев Кириллом и его окружением были совершены транзакции со скрытых счетов РПЦ в швейцарском UBS и Zurich Cantonal Bank,в размере €200 млн. Движение денежных счетов патриарха Кирилла и его круга по линии Цюрих – Вена – Рим находится под полным контролем”, – повідомив "Незигарь", уточнивши, що незабаром Гундяєва можуть офіційно звинуватити в "незаконних фінансових операціях, відмиванні коштів і шахрайстві".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...