"Це буде щось не бачене раніше", - експерт пророкує світові глобальну кризу

У найближчій перспективі на рубежі 2019-го і 2020 років світ чекає нова глобальна економічна криза через перевиробництво на ринках.

Про це розповів економіст і соціолог Владислав Іноземцев. Він заявив, що очікування інвесторів збігаються з перевиробництвом, тому криза неминуча, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Він також підкреслив, що нинішній цикл стабільності трохи затягнувся через те, що після 2008 року фінансова влада всіх країн світу сильніше втручалася в економіку, ніж це робилося раніше. "Додаткова грошова ліквідність, влита в економіку, змінила цикл, зробила зростання більш тривалим. Але у мене немає надій на те, що це взагалі знищило саму ідею циклічності. Тому мій прогноз: криза буде. Я припускаю, що навіть досить скоро - між кінцем 2019-го і 2020-м роком", - озвучив експерт свій прогноз.

Іноземцев звернув увагу на той факт, що вже зараз підйом йде приблизно на 15 місяців більше, ніж будь-який попередній за останні 40 років. Таким чином до кінця 2020 року збільшення може скласти більше трьох років. "Тому ми йдемо до цієї кризи. Якою вона буде? Цього зараз ніхто не скаже. Думаю, тригером кризи буде щось нове – не те, що в останні кілька циклів. Це навряд чи буде бульбашка на ринку нерухомості, якої зараз в Північній Америці і Європі немає. Це навряд чи буде бульбашка на ринку високих технологій, яка була у 2000 році", - резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...