"Це дуже круто. І смачно!": Журналіст показав фото з солдатської їдальні

Резервістам пропонують страви на вибір, а також дають мандарини і шоколад.

Відомий український журналіст Майкл Щур (справжнє ім'я – Роман Вінтонів), який раніше як резервіст ЗСУ відправився на військові збори, вибухнув новою сенсаційною інформацією. Про неї він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Щур розмістив у соцмережі фотографії їжі, якою годують резервістів. Журналіст щиро захоплений меню їдальні. "Це мегаперемога. Харчування в Десні дуже сильно змінилось. Місцеві кажуть, що місяць тому. Короче - дуже круто. Сік, мандаринка, шоколад (ввечері був), вибір другого (борщ чи бульйон) і першого (картопля чи ще щось). І смачно. С М А Ч Н О ! Дякую причетним до цього перезапуску (Міноборони)", - написав журналіст.

Автор посту супроводив текст ілюстрацією, що його підтверджує.

Підписники журналіста активно коментують його новий пост. "Так і запишемо - Майкл Щур продався за шоколад і мандарини", "Тебе мобілізували тільки для того, щоб ти написав цей пост", "Напевно, ще і наливають, бо перше і друге переплутав", "Цікавий нюанс, шоколад - полтавський, а не Рошен, принаймні в сухпаях", "Приїжджайте до нас, я покажу наш обід або вечерю. Навіть посуду немає".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...