"Це фантастика! У мене немає слів!": Зідан поділився враженнями від перемоги "Реала" в фіналі ЛЧ

«Реал» став першим клубом в історії, який тричі поспіль виграв Лігу чемпіонів. Команда перемогла в фіналах ЛЧ в четвертий раз за п'ять років і в 13-й раз в історії. Всі три останні перемоги (2016 2017, 2018) здобуті під керівництвом Зінеддіна Зідана.

Головний тренер мадридського «Реала» Зінеддін Зідан поділився враженнями від перемоги у фіналі Ліги чемпіонів сезону 2017/2018. Його слова наводить прес-служба УЄФА, передають Патріоти України.

«Те, що ми зараз переживаємо, - це фантастика! У мене немає слів! Я сказав гравцям, щоб вони насолоджувалися цим моментом - нічого подібного в їхньому житті більше не буде», - сказав Зідан.

Нагадаємо, що вирішальна зустріч найпрестижнішого футбольного клубного турніру Європи «Реала» з анлійским «Ліверпулем» завершилася з рахунком 3:1. Ключову роль в перемогу своєї команди вніс Гарет Бейл. Валлієць відзначився дублем, при тому, що перший гол уродженця Кардіффа став справжнім супершедевром.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...