"Це ганьба, але хто не хоче - не приходять": Чому нардепи не ходять на роботу по п'ятницях (відео)

Українська журналістка Даша Селфі з'ясувала, чому народні депутати не ходять на роботу.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу ICTV, передають Патріоти України.

Як відомо, п'ятниця для народного обранця, як і для всіх держслужбовців, робочий день. І в цей день парламентарій повинен ходити на засідання. Але дуже часто українці бачать, що зал Верховної Ради в цей день майже порожній. У ньому можна нарахувати від сили кілька десятків депутатів.

Чому нардепи пропускають п'ятничні засідання, не знають навіть деякі їхні колеги. "Запитайте у тих, хто відсутній", - сказав Георгій Логвинський. За словами депутата Михайла Головка, в Раді склалася "патова ситуація". "Цей парламент працює не кращий за попередній", - сказав він.

А нардеп Микола Скорик наголосив, що "сьогодні все одно нічого голосуватися не буде". "П'ятниця зроблена в основному як інформативний день. Приходять ті, хто хоче поставити запитання, а ті, хто не хоче - не приходять", - зазначив Валерій Карапунцов. При цьому майже всі нардепи погоджуються, що не ходити на засідання Ради - "це ганьба".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...