"Це ініціатива всього цивілізованого демократичного світу", - Єлісєєв про миротворців ООН на Донбасі

Президент України Петро Порошенко під час візитів в США і Канаду знайшов підтримку українських ініціатив в питанні розгортання на Донбасі миротворчої місії ООН.

Костянтин Єлісєєв

Про це заявив заступник глави Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв, передають Патріоти України з посиланням на "Укрінформ".

"Перше, що ми отримали з цього візиту (в Канаду - ред.) - це стратегічна підтримка з боку однієї з найвпливовіших країн світу. Канада в наступному році буде головувати в Великій сімці, і для нас дуже важливо було перед початком головування узгодити певні позиції, забезпечити, щоб українське питання було в порядку денному G7", - сказав Єлісєєв.

За його словами, для України також дуже важливою була підтримка світом українських ініціатив в питанні розгортання на Донбасі миротворчої місії ООН.

"Тепер, після візиту президента в США і Канаду, можна стверджувати: якщо раніше питання розміщення миротворчої місії був лише ініціативою України, то сьогодні це ініціатива всього цивілізованого демократичного світу", - зазначив заступник глави Адміністрації президента.

Він додав, що Україна отримала від Канади "запевнення в підтримці цієї ідеї". "І нам дуже приємно, що наша позиція, по суті, стала позицією світу", - зазначив Єлісєєв.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...