"Це його меседж Заходу: це зробив я, Володимир "Грозний"!​ Проте, Захід уже не боїться Путіна", - Піонтковський

Міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон заявляє, що наказ використовувати нервово-паралітичну речовину на території Сполученого Королівства, «найбільш імовірно», віддав особисто президент Росії Володимир Путін.

"Справа не в особі Скрипаля. Могли обрати й іншого. Але це демонстративний замах, він не намагався приховати своїх слідів. Якщо б було завдання просто ліквідувати Скрипаля, то можна було застрелити, організувати автомобільну катастрофу. Сліди так званого «Новачка» – це його меседж Заходу: це зробив я, Володимир «Грозний»!", - сказав в ефірі програми «Ваша Свобода» російський політичний експерт Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

"Після військової катастрофи в Сирії, де загинуло кілька сотень російських військовослужбовців, які там виконували роль, як і в Україні, «ввічливих чоловічків», «їхтамнєтов», Путін зник на два тижні. Це була дуже серйозна поразка для нього. Так само, як зник на два тижні після вбивства Нємцова і конфлікту між ФСБ та Кадировим. Він повернувся знову зі зміненою тактикою. Його послання з неймовірним ступенем ядерного шантажу Заходу, серія його інтерв’ю російським і західним журналістам, де він з насолодою розповідає, як особисто завдаватиме ядерного удару по супротивниках Росії… І ось це вбивство.

Він хотів спровокувати саме цю реакцію Великобританії і Заходу, яку й отримав. Йому потрібно зараз вкрай загострити відносини із Заходом і рівень Холодної війни на межі ядерного конфлікту. Невдоволення серією поразок, усі його геополітичні ідеї зазнали краху, особливо після поразки в Сирії вся квазіфашистська, як її називають, патріотична частина суспільства виступила проти Путіна, наприклад, ідеолог російського фашизму Дугін (Олександр Дугін, російський діяч націонал-більшовицького спрямування, виступає за перетворення Росії на наддержаву шляхом поглинення країн-сусідів, що колись належали до Російської імперії – ред.), який вихваляв Путіна, а після поразок просто розмазав його по стінці… Треба було щось протиставити цим настроям, об’єднати оточення, підтримати в ньому такі фашизоїдні настрої.

Захід уже своє відлякався. Лякатися далі – це поступатися Росії у всьому. Умови, які висуває Путін, – це «нова Ялта», «повне моє домінування на пострадянському просторі». Захід таких умов ніколи не прийме."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...