"Це навіть не наш район": Мережу вразила байдужість поліції в Києві (відео)

Байдужість і нахабність столичних "копів" просто вражає..."Найвдаліша" реформа в Україні...

Історію на своїй сторінці у Facebook розповіла журналіст Леся Виговська, передають Патріоти України.

"24.02.2018, 00:50, Київ, Хрещатик. Прогулюємося із подругою із Гулівера до Майдану. Біля Арени-Сіті натрапляємо на таку картину: одне бидло знімає знак зі стовпа, два знизу чатують. Не побоялася, підійшла і запитала якого вони роблять. У відповідь:

– А што такова, ано вам нада?!

Попередила, що викличу Національну поліцію України. Дістала телефон, щоб сфоткати морди. У відповідь:

– А чьо ви снімаєтє нас бєз разрєшєнія, ви канстітуцію знаєтє (СЕРЙОЗНО, ЧУВАК?! ТИ ТИРИШ ДОРОЖНІЙ ЗНАК І РОЗПОВІДАЄШ МЕНІ ПРО СВОЇ І МОЇ ПРАВА?!)

Показую посвідчення і ще раз попереджаю, що викликаю поліцію. Викликала. Стою. Спостерігаю. Знак зняли. Забрали і побігли.

Мій любий айфончик, як завжди, вирубився через надмірні для нього морози. Прошу незнайомих дівчат, що сидять у машині і знімають це все, кинути мені відео, яке вони знімали паралельно, поки я викликала патруль.

Стоїмо. Минає хвилин 10. Повз нас проїхало кілька патрулів. Холодно стояти. Вирішили не чекати далі поліцію. Переходимо через Бесарабку. Дибіли зі знаком разом з іншими алкашами бухають під Ринком. Підходимо до патруля по інший бік Бесарабського ринку. Пояснюю ситуацію. Кажуть:

– Ми тут теж на виклику, сидимо і чекаємо евакуатор, який віджене цю тайоту, а на ваш виклик приїде інша машина

– Так он, стоять порушники, зі знаком і бухають

– Це навіть не наш район, тут проходить межа, ми не маємо відношення

– Ок, дякую

Йдемо далі. Заходимо в АромаКаву. Прошу зарядку для телефону. Увімкнувся – прийшла смс про 2 пропущених о 1:03. Передзвонила:

– У мене від вас 2 пропущених

– Еее... Не зважайте, я помилився номером (СЕРЙОЗНО?!)

– Почекайте, це – поліція?

– Так, так.

– Я викликала вас щодо знаку .

– Так, ми приїхали, а вас немає. Телефон відключили і передзвонюєте лише через півгодини. Хто так робить?

– У мене розрядився телефон, я прочекала 10 хвилин на морозі, зловмисники втекли, я не знала коли ви будете тож вирішила далі не мерзнути.

– Ви наступного разу краще просто не викликайте поліцію, якщо не хочете чекати...

– Ееее... ЩО???

Тобто про громадянський обов‘язок «не чули і не знаємо», заохочувати таку фігню не будемо і радимо вам цього позбутися, так виходить?! Не розумію..."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...