"Жодного наукового підтвердження, що їсти суп потрібно щодня, немає. Збалансоване різноманітне харчування і достатньо рідини упродовж дня позбавляють нас потреби їсти суп чи борщ", - зазначила вона.
Також виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я назвала кілька причин, чому суп все ж таки варто час від часу куштувати:
- забезпечення потреби в споживанні овочів; - ідеальний варіант збереження поживних речовин;
- суп чи борщ — це рідина, а добре зволожена їжа краще перетравлюється.
"Суп — це не ліки і не нудний атрибут здорового способу життя, який ми мусимо споживати щодня. Це проста і зручна їжа, яка може мати велику користь для здоров’я", - наголосила Супрун.
Страви з кабачків – це те, без чого важко уявити собі літо! Цей овоч дуже універсальний – з кабачків можна готувати перші, другі страви та закуски. Рецепти з кабачками дуже прості у приготуванні, то ж з ними впорається будь-хто. Окрім своїх корисних вл...
Додаток Tinder знову опинився в центрі скандалу через свою занадто жорстку політику щодо розміщуваних знімків.