"Це не ми": БПП в шоці від свого взяття на поруки Труханова

Парламентська фракція «Блок Петра Порошенка» заявляє, що взяття членом їхньої фракції Дмитром Голубовим на поруки мера Одеси Геннадія Труханова, проти якого порушено кримінальну справу, - його особиста ініціатива як народного депутата.

«Фракція партії "Блок Петра Порошенко" не ухвалювала жодних рішень взяття на поруки будь-кого з осіб, проти яких порушено кримінальні провадження, і тим більше не делегувала таких повноважень будь-кому зі своїх членів», - сказано в заяві фракції, яку поширила прес-служба БПП в четвер, передають Патріоти України.

У фракції «Блок Петра Порошенка» підкреслюють, що корупція в Україні має бути подолана на всіх рівнях. «І члени фракції будуть максимально сприяти правоохоронним органам, судовій гілці влади, щоб всі корупціонери, незалежно від того, яку посаду вони займають або до якої політичної сили належать, - були притягнуті до відповідальності і понесли відповідне покарання», - сказано в заяві.

У той же час в БПП відзначають, що кожен депутат їх фракції «вправі мати свою окрему позицію з будь-яких питань». «Однак, що стосується питань боротьби з корупцією, позиція фракції залишається і буде незмінною: всі без винятку члени фракції партії "Блок Петра Порошенка" будуть робити все від них залежне, щоб корупція в Україні була подолана», - сказано в заяві.

Раніше в цей день Солом'янський районний суд Києва не задовольнив клопотання антикорупційних органів про арешт мера Одеси Труханова з альтернативою в 50 млн грн і відпустив його на поруки народного депутата Дмитра Голубова. Голубов був обраний до парламенту за мажоритарним округом №136 в Одеській області і є членом фракції «Блок Петра Порошенка».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...