"Це не про гроші. Заберіть у мене все, і у мене залишиться дуже багато!": Ветеран АТО відповів на спалення його піцерії в Дніпрі

Незважаючи на те, що літній майданчик піцерії Pizza Veterano в Дніпрі згоріла, засновник проекту, учасник АТО Леонід Остальцев обіцяє "все відбудувати і піти далі".

"Ми не всім подобаємося, а після приїзду президента так взагалі... Але. Ми не хлопчики-паїньки, не пухнастики, а ветерани. Ми знаємо, що таке війна і капелюхом нас не те, що не залякати - навіть здивувати не вийде) Все відбудуємо і підемо далі. Спалять одну - виростуть ще дві", - написав він у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Остальцев нагадав, що проект у першу чергу пов'язаний з адаптацією учасників бойових дій, і за кожним ветераном стоїть "маленька перемога".

"Ветерани - це не про гроші, це не про політику, це не про злобу, а про адаптацію учасників бойових дій у соціумі на мирній землі. Нас дуже багато і ми хочемо створювати і працювати, а не ламати й палити (іноді хочемо, але краще щоб ми створювали і працювали - повірте). За кожним ветераном у проекті стоїть історія подолання труднощів і маленька перемога, але зрозуміти це можуть не всі", - зазначив він.

"Друзі і недруги - заберіть у мене все, що я маю і у мене залишиться дуже багато - друзі, брати, сім'я, дві руки, дві ноги і голова, яка варить. Тому нити я не буду і взагалі не звик. І так з усіма, хто працює з нами. Тому ми йдемо далі, працюємо і розвиваємося", - додав учасник АТО.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...