"Це не зрада": Козловський провально виправдався за скандальний виступ у Москві

Співак Віталій Козловський запевняє, що не боїться цькування через свій виступ у Москві 9-го травня. Артист вважає, що це не зрада, і що він зробив усе правильно, донесши свою ідею до росіян.

Про це Віталік детально розписав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"За останні 4 роки я жодного разу не виступав в Росії і вважаю це недопустимим зі зрозумілих на те причин. Але коли від українців, які живуть у Росії, отримав запрошення виступити на концерті з нагоди Дня Перемоги - після тривалих сумнівів погодився", - почав виправдовуватися співак.

"Я вшанував ветеранів там, де мене хотіли почути, та з іншої нагоди цього виступу я б собі не дозволив. Переконаний, що ветерани в Москві такі ж, як і в Києві - вони разом пройшли страшну війну, перемогли у ній, заплативши дуже дорогу ціну. Вони йшли до кінця, не ділили себе на нації, це їх пам`ять. І вони заслуговують на те, щоб прожити свої останні роки гідно, відчуваючи нашу вдячність", - заявив Козловський.

"Протистояння політиків (саме політиків, а не простих людей!!!), яке відбувається нині і призводить до нової війни та смертей моїх земляків - це страшно, але це не має нівелювати історію та подвиг тих, хто переміг у 1945-му. Не має ставати на заваді порозумінню людей адекватних та думаючих. Тому я не відмовився від цього виступу. І коли під час концерту отримав записку "Украина, мы тебя любим! Пусть всегда будет мир!" - Я зрозумів, що зробив все правильно", - наголосив Віталік.

Співак також заявив, що він чесний перед своєю Батьківщиною і навіть неодноразово виступав у зоні АТО. "Я пишаюся званням Заслуженого Артиста України, і принциповою умовою мого виступу в Москві було - щоб саме так мене оголосили. Щоб я мав можливість спілкуватися зі сцени саме як Український артист і просувати українську ідею і нашу правду простим людям", - заходився пояснювати Козловський.

"Донести до них те, яка сильна і талановита наша Країна. Які справжні та достойні люди у ній живуть і заслуговують на мирне небо. Те, що ми не хочемо війни та щоб гинули наші земляки", - додав співак.

"І нехай зі мною хтось не погодиться, але вважаю, що донести правду щодо своєї країни і свого народу у такий спосіб, сказати відкрито на площі перед людьми - це не зрада. Зрада - піддаватися істерикам, "бити" один одного, цькувати і затишно себе почувати в атмосфері ненависті та пошуку серед своїх тих, кого можна звинуватити у всіх гріхах", - вважає Віталік.

І наостанок Козловський зауважив, що все сказане – його особиста думка, яку він нікому не нав’язує. "Якою б не була суспільна реакція, це не змінить того факту, що я завжди був патріотом своєї країни і залишаюся ним. А цькування я не боюсь", - підсумував Віталій.

Нагадаємо, Віталій Козловський виступив у Москві на концерті до Дня перемоги.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...