"Це ознака недорозвиненості нашої політичної системи", - Ярош про можливий похід Зеленського та Вакарчука в президенти

Депутат Верховної Ради, колишній глава "Правого сектора" Дмитро Ярош заявив, що негативно ставиться до внесення в президентські рейтинги кандидатур музиканта Святослава Вакарчука і шоумена Володимира Зеленського.

Дмитро Ярош

"Негативно, безумовно. Це ознака недорозвиненості нашої політичної системи, в першу чергу. Це такий неоколоніальний шлях", — заявив Ярош, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

Водночас він визнав, що подібні тенденції є своєрідним світовим трендом. "Багато таких людей вискакують зараз у політиці в розвинених країнах", — зазначив Ярош.

Він додав, що "під час війни грати з долею держави такими речами не бажано", проте підкреслив, що поважає Зеленського як людину, "яка створила цілу гумористичну імперію, що протиставилася гумористичній імперії Росії".

Ярош зізнався, що з Вакарчуком у них різні погляди на світ: "Він патріот і я патріот, тут все плюс. Але він ліберал за своїми світоглядними позиціями, я їх підтримувати не можу. Він має право йти куди захоче та як захоче, але я б не радив".

Депутат вважає, що відомому українському музиканту краще "давати певні поради у напрямках, якими він займався".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...