"Це просто не чоловік, у нього немає яєць!": Нардеп-мораліст Мосійчук "накинувся" на Мухарського через аліменти на дітей

На думку Мосійчука, заява українського письменника, актора і музиканта Антіна Мухарського про необхідність покинути Україну через аліменти - піар.

Ігор Мосійчук

"Я не знаю, чи платив Мухарський аліменти Сніжані Єгоровій (колишній дружині - ред.). У кожному конкретному сімейному випадку, коли відбувається конфлікт, потрібно розбиратися окремо. Але, якщо говорити загалом, то можу однозначно сказати. Якщо чоловік не приймає участі у вихованні своїх дітей, не платить аліменти, всіляко уникає своїх дітей, ховається, то це просто не чоловік, у нього немає яєць!", - заявив народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук, передають Патріоти України.

Антін Мухарський

Мосійчук зазначив, що в заяві Мухарського про те, що він покидає Україну та проситиме політичного притулку в одній з європейських країн, немає нічого дивного. "Мухарський, як він сам каже, письменник, актор і шоумен. Така категорія громадян займається чим? Піаром! Тому всі його дії спрямовані виключно на це. Не виключаю, що він ще й використовує для цього ім'я колишньої дружини Єгорової", - додав він.

Також Мосійчук зазначив, що РПЛ і далі буде активно відстоювати права українських жінок, чоловіки яких безвідповідально ставляться до своїх дітей і не платять аліменти.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...