Це вам, дівчинко, не Америка: Зірку Голлівуду побили у Москві

Актриса Ліндсі Лохан отримала по обличчю, коли наблизилася до сім'ї з двома дітьми на вулиці - імовірно, сирійським біженцям.

Вона транслювала те, що відбувається в прямому ефірі в Instagram, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Своїм підписникам голлівудська зірка розповіла, що чоловік і жінка мають намір продати дітей. Лохан, яка вивчає іслам і говорить арабською, вигукнула: «Ви руйнуєте арабську культуру!». Коли актриса спробувала підійти до одного з хлопчиків, на відео пролунав вигук, потім звук удару. Після цього в кадрі з'явилася Лохан, що тримається за обличчя.
Запис вже видалений з аккаунта. В якому саме місці все відбувалося, не уточнюється. У соцмережах деякі припустили, що на відео - вулиці Дубая або Парижа, проте, за даними видання, актриса була в Москві.
Лохан відома за фільмами «Пастка для батьків», «Чумова п'ятниця», «Погані дівчата», «Божевільні гонки», «Поцілунок на удачу» і «Крута Джорджія». За оновленнями в акаунті артистки стежать понад 6,8 мільйона чоловік.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...