Це вам не Лобода: Лідер ''Бумбоксу'' розізлив відомого російського композитора

Скандальний російський музикант Юрій Лоза, якого жартома охрестили одним із "головних інтернет-критиків", влаштував істерику в мережі через заяви лідера гурту "Бумбокс" Андрія Хливнюка про Росію.

Юрій Лоза

У відповідь на пояснення українського співака, чому той не хоче їздити до РФ з концертами, Лоза в Facebook назвав Хливнюка "маловідомим" і навіть налякав проблемами, які можуть виникнути у артиста, передають Патріоти України.Андрій Хливнюк

"Я честно зашёл в ютуб, посмотрел — о ком речь, вспомнил и... пожал плечами. Ну что я могу сказать, когда парень сам рубит сук, на котором сидит? Он русскоязычный, что в его стране сегодня не приветствуется, основную популярность заработал здесь и вполне мог её эксплуатировать ещё много лет", — написав композитор.

Лозу неабияк розлютило, що Росію назвали "чорною дірою". На його думку, Хливнюк позбавив себе вдячних фанатів. "Кстати, это в его больном государстве нацистские отморозки могут сорвать выступление артиста и спалить зал, а у нас в этом плане всё спокойно!" — продовжив композитор у дусі російської пропаганди.

"Мне кажется, в результате постоянной промывки мозгов "чёрная дыра" образовалась у него в голове. Это, конечно, тревожный синдром, но нам на этот факт особо реагировать не стоит. Ну, не приедет — как-нибудь переживём", — з жовчю резюмував Лоза.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...