Це вам не Сєня з економ-класом: "Вирішила подивитися, а що там Гройсман, чи не відстав від свого володаря. Все прекрасно", - журналістка про авіаперельоти можновладців

Авіаперельоти прем’єр-міністра України на чолі урядових делегацій протягом 2018 року обійдеться бюджету країни в 15 мільйонів гривень.

Про це пише журналіст Тетяна Висоцька в спільноті Патріоти України - єднаймося в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Вчора я почала досліджувати питання коштовних авіаперельотів, на які очільники нашої держави викидають дурні гроші. Відразу натнкулася на переліт Порошенка Київ-Цюрих-Київ за 1,85 мільйонів. Вирішила подивитися, а що там прем’єр Гройсман, чи не відстав він від свого володаря. Подивилася - все в нього прекрасно. Не відстав.

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів України укладе договір з Державним авіаційним підприємством «Україна» (ДАП «Україна») щодо надання послуг повітряних перевезень спеціальними рейсами на повітряних суднах цивільної авіації України прем’єр-міністра України на чолі урядових делегацій протягом 2018 року на загальну суму в 15 мільйонів гривень.

Про це йдеться у відповідному повідомленні про намір, оприлюдненому у системі «Прозорро». ДАП «Україна» відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14 березня 2012 року №270 є єдиним авіаційним перевізником з виконання літерних рейсів. Тому тендер на вказані послуги не проводився."

Після проведення переговорів, рішення про підписання відповідного договору було прийняте 25 січня 2018 року.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...