"Це велика праця": Джамала відверто розповіла про свою вагітність і підготовку до пологів (фото)

Відома українська співачка Джамала та її чоловік Бекір Сулейманов готується стати батьками. Народження первістка щаслива пара очікує вже в перші місяці весни 2018 року.

Джамала

В інтерв'ю для журналу "Ліза" вагітна Джамала розповіла, що найголовніша подія для неї цього року – це народження дитини, передають Патріоти України.

"Виносити і народити людину – це, я вам скажу, велика праця і величезна відповідальність. Я зараз переживаю неймовірні почуття, всередині мене цілий всесвіт! Це відчуття неможливо передати. Бажаю кожній жінці випробувати це щастя!", – розповіла вона.

За словами співачки, вона прекрасно себе почуває протягом усієї вагітності, а від токсикозу страждала лише перші два місяці. "У мене був токсикоз перші два місяці, було складно. Я спочатку сильно схудла, ніколи так трохи не важила. Але в цілому я нормально перенесла цей період. Мені здається, що перепади настрою або якісь дивні бажання – це примхи жінок, які користуються своїм становищем. У мене не було бажання о дванадцятій ночі з'їсти щось екзотичне", – додала вона.

Джамала також відзначила, що її чоловік – Бекір Сулейманов – планує бути присутнім на пологах, а співачка не заперечує його бажанню. Також зірка зазначила, що період вагітності для неї виявися дуже плідним – вона написала багато нових пісень про особисті переживання.

Як відомо, 26 квітня 2017 року Джамала вийшла заміж за економіста Бекіра Сулейманова. Молоді люди офіційно стали чоловіком та дружиною в Ісламському культурному центрі у Києві.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...