"Це все - частина нашого етносу": Експерт розповів, які території отримає Україна після розпаду РФ

За словами політолога, росіяни взагалі не є нацією

Директор Інституту трансформації суспільства, політолог Олег Соскін спрогнозував розпад Росії, який, за його словами, неминучий, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

"Я думаю, що ніяка Сибір китайцям не відвалиться. Їм ніхто її не віддасть. У них шансів немає. Але те, що Російська Федерація рухається до свого розпаду, це поза всяким сумнівом, тому що немає титульної нації. Ну немає її", - заявив він.

Експерт стверджує, що по мірі того, як Україна буде посилюватися і формувати себе як держава півночі і півдня, по мірі реалізації концепції міжмор'я, почне посилюватися також і загроза розпаду Росії.

Також Олег Соскін заявив, що, як тільки Путін загине, - розпаду Російської Федерації не уникнути, оскільки у неї вже немає потенціалу існувати як єдина держава, і вона усім набридла.

"Я вважаю, що в прикордонних областях - у Воронезькій, Брянській, Смоленській, Курській, Бєлгородській, Ростовській, а також в Кубанському краї - скрізь живе наш народ. Тому, коли Російська Федерація почне розпадатися, мале почне притягатися до більшого. Це все - частина нашого етносу, нашого народу. Це - слов'яни, русичі, православні. Всі вони стануть нашою частиною", - стверджує політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...