Це ж йому не в Європарламенті красуватись: За таке водійських прав позбавляють. "Нахабні" патрульні показали, як нардеп заробив штраф на Хрещатику (відео)

У народного депутата Володимира Ар'єва, якого оштрафували в центрі Києва за порушення правил дорожнього руху, могли відібрати права.

Володимир Ар'єв

Про це на своїй Facebook сторінці повідомив Олексій Білошицький, заступник начальника Департаменту патрульної поліції, передають Патріоти України. Він також опублікував відео інциденту.

За словами Білошицького, дії нардепа, кваліфіковані як просте невиконання умов дорожнього знака, могли бути розцінені як більш тяжке порушення ПДР. "Фактично, своїми діями Володимир Ігорович створив загрозу іншим учасникам дорожнього руху і його дії могли бути кваліфіковані як створення аварійної ситуації (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 122 КУпАП). За вказане правопорушення може бути складений відповідний протокол та здійснено тимчасове вилучення посвідчення водія, оскільки санкція відповідної статті закону (ч. 4 ст. 122 КУпАП ) передбачає можливе позбавлення водія права керування судом на строк від 6 місяців до одного року" , - пише він.

Сам Ар'єв в коментарях відреагував на це вимогою "не намагатися представити порушення ПДР як кримінал".

Нагадаємо, раніше Володимир Ар'єв поскаржився, що патрульні поліцейські оштрафували його в центрі Києва.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...