"Це зрада!": У Порошенка погрожують судом журналістам ВВС

В Адміністрації президента Петра Порошенка назвали відвертою брехнею публікацію ЗМІ про те, що його зустріч з Дональдом Трампом в червні 2017 року було організовано за гроші.

Про це йдеться в офіційній заяві АП, передають Патріоти України.
«Відверта брехня, наклеп і фейк. Саме так ми оцінюємо дезінформацію про те, що зустріч президентів України і США була організована за гроші», - сказано в заяві.
В Адміністрації президента зазначили, що українсько-американський саміт в минулому році був організований виключно офіційними дипломатичними каналами, зокрема посольством України в США. «Вважаємо, що поширена відверта дезінформація є частиною фейкової кампанії по дискредитації українсько-американських відносин, а також персональною атакою на президентів України і США. Оскільки в процесі підготовки даного матеріалу був проігнорований коментар про недостовірність цієї інформації, ми вимагаємо його спростування. У разі, якщо це не відбудеться, залишаємо за собою право подати позов до суду», - підкреслюють в прес-службі АП.

Раніше BBC з посиланням на джерела повідомляло, що особистий адвокат американського президента Майкл Коен отримав секретний платіж в розмірі 400 або 600 тисяч доларів за організацію зустрічі Трампа з Порошенком в червні минулого року.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...