Цей день увійде в підручники історії, - Бутусов

Україна з 1 січня 2018-го фактично розриває угоду про безвізовий режим перетину кордону України громадянами Росії

Чергова історична віха, рівнозначна безвізовому режиму з Євросоюзом, - пише у своєму блозі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Тепер, щоб потрапити в Україну, громадянин РФ повинен мати в наявності біометричний паспорт або фіксувати свої біометричні дані на кордоні.

Три ступеня контролю:

по-перше, подати попередню заявку на відвідування України,
по-друге, відзначити перетин кордону на прикордонному контролі із зазначенням пункту, в якому буде знаходитися росіянин в Україні,
і по-третє - зареєструватися після прибуття у вказане місце в найближчому пункті реєстрації громадян РФ і громадян інших країн, які становлять загрозу для України.

"Тепер паспорт РФ в Україні - це червона ганчірка, яка недійсна без реєстрації, і вимагає ретельної перевірки всюди, де буде пред'являтися. Сподіваюся, що Кремль вживатиме заходів, і також максимально ускладнить в'їзд в РФ. Безвізовий режим з РФ - це зашморг на шиї незалежності, і з цієї зашморгом радянського минулого пора кінчати", - зазначив Бутусов.

"Нарешті ми починаємо приймати стратегічні рішення, які забезпечать нашу безпеку і зараз, і в перспективі. Чим більше ми розірвемо залежність від РФ, тим швидше ми припинимо війну. Мета війни для Путіна - повернути Україну в сферу впливу Кремля. Мета війни для України - перестати бути маріонеткою кремлівської банди, розірвати всі контакти між державами по максимуму, і таким чином захистити свободу і незалежність країни.

Ми з вами - учасники і сучасники історичних подій, які назавжди змінять розвиток Європи - ми створюємо незалежну державу, і завершуємо ліквідацію Російської та Радянської імперій!

Наступний важливий політичний крок - треба в односторонньому порядку демаркувати державний кордон з РФ і Білоруссю, і побудувати на всьому протязі хоча б найпростіший паркан-сітку, рів протитрнаспортний, контрольно-слідову смугу, відеокамери і сигналізацію", - підсумував журналіст.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...