"Цепляются за умерший совок": Казанський розповів, як інтернет-"вата" береже пам'ять про СРСР

В інтернеті досі існує домен СРСР .su, створений за рік до розпаду країни. Зараз його активно використовують сепаратистські проросійські ресурси.

Про це написав блогер Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, він звернув увагу на дивний домен в адресному рядку сайта, що підтримує терористів на Донбасі, Novorossia.su.

"Виявляється, це Soviet Union - домен неіснуючого СРСР, який з'явився ще в 1990 році, за рік до зникнення Союзу зі світової мапи. Держави вже немає, а домен зберігся і використовується до цих пір. Цікаво, що навіть у такій просунутій сфері, як інтернет-технології, є категорія громадян, яка чіпляється за померлий совок", - зазначив Казанський.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...