Церкви, коні, ковбаса: Що таять у собі декларації українських топ-чиновників (відео)

Депутати навчились приховувати своє розкішне життя, переписуючи майно на родичів.

Депутати люблять готівку, - йдеться в сюжеті Фактів ICTV, передають Патріоти України.

Найбільше кешу серед народних обранців у Ігоря Котвіцького – близько 300 мільйонів гривень.

А ось Іван Вінник навпаки найбільший боржник Ради. Він вказав у декларації, що винен банкам – 316 мільйонів гривень.

Брати Добкіни задекларували цілу купу коштовностей, автомобілів та колекцію мисливської зброї, яка зберігається у сейфах італійського виробництва.

А ось брати Дубневичі – активно вкладають у нерухомість. У них задекларовані десятки квартир і будинків на Львівщині, а також величезні земельні угіддя.

Серед депутатів є багато любителів мистецтва. У Тарути задекларована колекція антикварних виробів, ікон та картин.

А ось Михайло Поплавський задекларував торгові марки ковбаса Ректорська та ковбаса Професорська, а також авторські права на свої пісні та кліпи.

Сім’я Гєллєра задекларувала футбольний клуб та породистих коней, а ось у Папієва є власна капличка, про яку він говорити не захотів.

Проте депутати вже навчились приховувати своє розкішне життя. Вони почали переписувати майно на родичів.

Найбільш скромний міністр Супрун – виявляється одна з найбагатших у нинішньому Кабміні. У неї на рахунках в Україні і США більше 100 мільйонів гривень.

А ось найбільш скандальною виявилась декларація Данилюка. У пресі з’явилась інформація про його квартиру та будинок у Лондоні, яку міністр фінансів не вказав у переліку своєї нерухомості.

У міського голови Дніпра Філатова в декларації ціла колекція автомобілів, вертоліт, катер і навіть квиток на політ у космос вартістю у майже півтора мільйона гривень.

Не відстає і мер Харкова. У Кернеса ціла колекція годинників. Переважно швейцарського виробництва. А ось нерухомості, судячи з декларації, практично немає.

Чого лише не вигадають чиновники, щоб приховати свої статки. Вони частенько занижують вартість майна, або їм дійсно щастить купувати квартири і авто практично за безцінь.

Так багато дорогих авто куплено за 149 тисяч гривень. Це значно менше ніж ринкова вартість.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...