Ці до Криму не поїдуть: Соліст поп-рок групи Imagine Dragons на концерті в Києві підняв синьо-жовтий прапор

Під час виконання пісні it's Time Рейнольдс вийшов на сцену, тримаючи в руках прапор України, на якому виднілося безліч написів, і протягом всієї пісні тримав його в руках.

Ден Рейнольдс з прапором України

Соліст поп-рок групи Imagine Dragons Ден Рейнольдс на концерті в Києві вийшов на сцену з синьо-жовтим прапором, передають Патріоти України.

Дракони почали свій виступ з нашумілого хіта Radioactive, а під час виконання другої пісні it's Time Рейнольдс вийшов на сцену, тримаючи в руках прапор України, на якому виднілося безліч написів. Протягом всієї пісні співак тримав його в руках, то обмотувався ним, то чіпляв його на мікрофонну стійку. Зрозуміло, поява рокера на сцені з українським прапором спричинила бурхливу реакцію фанатів, і зал просто вибухнув оплесками.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...