"Ці люди повинні нести публічну відповідальність за нахабну брехню!", - блогер про Анастасію Даугуле та Андрія Доманського

Гроші для цих людей не пахнуть навіть на четвертому році війни, коли через дії Росії, які кричать на українців «фашисти», загинуло десяток тисяч чоловік.

Анастасія Даугуле та Андрій Доманський

"Наша сторона загинула за захист Батьківщини, інша сторона загинула через таку ж пропаганди, яка прозвучала з вуст цих двох журналістів, тому вони і пішли проти власної держави, не розуміючи, що стали маріонетками в руках російських ляльководів", - пише у своєму блозі Мирослав Олешко, передають Патріоти України.
Він зазначає, чого тільки коштує висловлювання «сьогодні ми не можемо дозволити, щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їх портрети безкарно проносили під час факельної ходи». За словами Олешко, називати українських героїв Бандеру, Шухевича і тисячі інших воїнів фашистами, які були ворогами як нацистам, так і комуністам - це нахабна брехня, за яку ці люди повинні нести публічну відповідальність. У них є вибір - або стати ворогами України і поїхати на заробітки в Росію, де їм будуть раді і можливо тепле місце дадуть, або вибачитися і отримати підручник з історії. Так само відповідальність повинен понести телеканал, який транслює ворожу пропаганду, брехню на мільйони українських глядачів.

Мирослав Олешко додає, через Даугуле з «Інтера» звільнилися деякі ведучі, які не захотіли мати нічого спільного з пропагандисткою: «Ще більш неприємним виявилося, що на її місце приходить людина, яку колеги розмістили на дошці журналістського ганьби за маніпуляції і брехню під час трагічних подій на Майдані. Я вважаю, що це дискредитує програму. Брати в цьому участь я не можу. Тому що люблю і поважаю наших глядачів», - розповідала ведуча Гомонай.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...