"Цілком таємно": Стало відомо скільки коштів витрачено на "Стіну" Яценюка

За останні 3 роки на будівництво "Стіни" на кордоні між Україною і Росією витратили 622,5 мільйона гривень. За цей час вдалося побудувати 400 км інженерно-фортифікаційних споруд.

Арсеній Яценюк біля свого "дітища"

Про це заявив перший заступник голови Державної прикордонної служби Василь Серватюк у відповіді на запит видання Главком, передають Патріоти України.

Він розповів, що найбільше коштів виділялося в 2015-2016 роках - тоді з бюджету було виділено 400 і 200 мільйонів гривень. За півроку 2017 витратили 22,5 млн гривень.

За словами глави МВС Арсена Авакова, до кінця року на проект "Стіна" надійде ще 300 млн гривень.

При цьому в Державній аудиторської службі України заявили, що перевірили витрачання бюджетних коштів на виконання плану "Стіна". Однак розголосити ці відомості аудиту служба не може, адже на них стоїть гриф секретності "Таємно".
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...