Ціна стартує від 366 тис. грн: Стало відомо, де і за скільки відпочиває очільник МВС Аваков (фото)

Журналісти зацікавилися, де був міністр під час нападу на активістку Катерину Гандзюк і розслідування цієї трагедії.

З'ясувалося, що замість керівництва розслідуванням цього резонансного злочину керівник відомства ніжився під ласкавим сонцем Італії. Про це свідчать опубліковані їм фотографії, передають Патріоти України.
Як з'ясували журналісти, фото, яке міністр МВС опублікував 3 серпня в соцмережі Інстаграм, було зроблено з території п'ятизіркового готелю Santa Caterina. Згідно геотег фото було зроблено на узбережжі Середземного моря на італійському курорті Амальфі.
Схожі лимонні сади на узбережжі моря, ідентичні підпірки для лимонних дерев і характерний буй в море вказують на те, що фото зроблено з готелю Santa Caterina.

Також на знімок міністра потрапило дерево. Аналогічне дерево за терасою саду бачимо і на фото з сайту готелю. Готель Santa Caterina розташований на віллі в стилі ар-нуво. Він побудований на скелі з видом на море. З готелю відкривається вид на узбережжі Амальфі. До послуг гостей численні тераси і красивий басейн з видом на море, а також приватний пляж і фітнес-центр з видом на море і широким спектром спа-послуг.

Згідно з інформацією на сайті booking.com, ціна в цьому райському місці за 7 ночей в серпні стартує від 366 тис. грн. (Справедливості заради, слід сказати, що ціни можуть варіюватися в залежності від дати замовлення).

На даний момент до реєстру НАЗК не внесена декларація про суттєві зміни в майновому стані Авакова з інформацією з оплати готелю в Італії.

Джерело: bihus.info
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...