"Цінності Шуфрича": Нардеп розповів про дружбу з Медведчуком, співочий талант Януковича і п'янки з Кучмою (відео)

Політик стверджує, що спілкується з росіянами, тому не визнає агресії Кремля проти України.

Нестор Шуфрич

Народний депутат Нестор Шуфрич не називає Росію державою-агресором. Свою позицію він пояснює тим, що із Кремлем ведуться перемовини, передають Патріоти України.

Шуфрич - доларовий мультимільйонер, майстер спорту зі стрільби з лука, орендує приватний літак і яхти. Його неодноразово бачили у компанії одіозного Віктора Медведчука. Відповідаючи на запитання про те, чи звинувачує Медведчук Путіна у перетині кордону армії РФ, Шуфрич відповідає: "Про це він мені не говорив. З людиною, з якою ти хочеш вирішувати питання заради країни, навіщо її звинувачувати, якщо це звинувачення не матимете наслідків". За словами політика, для діалогу із росіянами, він має "займати ту позицію, яку займає через Україну".
Опозиціонер также додав, що колись відпочивав із Віктором Медведчуком на дачі Горбачова. "Медведчук тоді був главою Адміністрації. Він запропонував мені тиждень відпочити разом", - сказав він, додавши, що отримав "шалені враження" від ночівлі у спальні Раїси Горбачової.
При цьому Новий рік кілька разів поспіль Шуфрич зустрічає у компанії саме Медведчука.
Своєю чергою, Нестор Шуфрич зазначив, що завжди до Юлії Тимошенко ставився з великою повагою, "як до бійця". "Це людина, яка вміє боротися не боїться боротися. Вона найскладніший політичний опонент", - вважає він.
Шуфрич розповів про складні стосунки з Віктором Януковичем. Якось він навіть був присутнім, коли біглий президент співав у караоке, що робив краще, ніж керував країною. "Він любив Кобзона співати, Марка Бернеса. Це у нього виходило деколи краще ніж країною керувати", - пригадав нардеп.
"Була Пасха, ми були у Лаврі і щось Янукович мені доручив спостерігати як п'ють за лівою частиною столу, а я дуже хотів, щоб Хорошковський напився, бо дуже його не любив, а споїти його можна було, якщо самому пити. Валеру прибрали на раз. Але й мені було нелегко...
Але двічі я напився до свинячого писку. Ви знаєте, у мене унікальна ситуація з Кучмою: я був єдиним, кому в пристуності Кучми було дозволено не пити. Як це сталося: була повінь на Закарпатті у 1998 році. Я супроводжував Кучму. Потім була вечеря в резиденції губернатора, а напроти сидів Деркач, керівник СБУ, і десь всередині вечері він говорить: "Сергію, а що це твої депутати за президента не випивають?". Он цей молодий жодного разу за президента не випив, - розповів Шуфрич - Я встаю і говорю: "Леонід Данилович, тут такі звинувачення. Я не буду за вас підіймати тост як за президента України. Я хочу підняти цей тост за вас як закарпатець. І вперше у житті я п'ю бокал до дна". Кучма так подивився, а потім повертається до Деркача і каже: "Запам'ятай, а ще краще запиши. Ти ж все пишеш як глава СБУ, я дозволяю йому не пити. Я не хочу, щоб в народі говорили, що він почав пити після зустрічі зі мною".

Втім, як розповів політик, якось так сталося, що він таки напився. "Просинаюсь. Беру телефон і бачу 16 дзвінків від Кучми без відповіді. Думаю, йолки моталки, у мене ж Кучми телефону не було. Я розумію, що цей телефон не мій".

У відповідь на запитання щодо можливого повернення до України біглого народного депутата Олександра Онищенка, Шуфрич відповідає ствердно. "Абсолютно переконаний. Я до нього не літаю, вітаю з днем народження, весіллям і народженням сина", - сказав Нестор Шуфрич.
Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...