Ціною власного здоров'я українець потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Житель Дніпропетровської області зробив найбільшу в світі “мертву петлю” на мотоциклі.
Олександр Турчанинов

Олександр Турчанинов, каскадер з Кривого Рогу, виконуючий трюки на мотоциклі, потрапив в світову Книгу рекордів Гіннеса, встановивши рекорд – зробивши найбільшу “мертву петлю” на мотобайку в спеціальній сфері десятиметрового діаметра, передають Патріоти України.

Шлях екстремала до світового рекорду не був легким. Два роки тому, виступаючи на одному литовському байк-шоу, Олександр міг побити попередній рекорд, зробивши на своєму мотоциклі величезну “мертву петлю” всередині спеціальної сфери з легких металів. Однак при цьому під час закінчення свого виступу каскадер несподівано втратив контроль над керуванням і вилетів зі сфери, зламавши ногу. При цьому його досягнення все ж було зафіксовано українським відділенням Книги рекордів. І ось, через два роки, його трюк був офіційно визнаний світовим рекордом.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...