"ТСН, которым руководил я, и нынешний, который раскрутил Евромайдан - это…": Вірний посіпака Медведчука покартав журналістів за демарш проти Оксани Марченко (відео)

На думку політолога В'ячеслава Піховшека, протест журналістів "ТСН" проти участі Оксани Марченко в шоу "Танці з зірками" - чистої води політична маніпуляція, оскільки Віктор Медведчук ніколи не давав тих оцінок подій в Україні, які йому приписав колектив.

В'ячеслав Піховшек

В ефірі NewsOne Піховшек нагадав, що довгі роки керував "Телевізійної службою новин", передають Патріоти України.
"ТСН того періоду - "доколомойского", яким керував я, і ТСН нинішнього періоду - ТСН, який підтримав і, фактично, розкрутив євромайдан, який, фактично, наїжджає і ділить Україну - це різні речі ... Зараз ми маємо справу зі спробою цензури Оксани Марченко. Журналісти вирішують, хто має рацію, а хто не правий. При мені так не було і не було б. І це рівень нинішніх журналістів ТСН", - вважає політолог.
Що стосується Оксани Марченко, зірки українського телебачення з 20-річним стажем, то її кращі проекти, впевнений Піховшек, ще попереду. "Це людина, яка ніколи не виступала проти "ТСН", проти "1 + 1". Ця людина, яка завжди робила свою роботу. І ось - її б'ють через її чоловіка. Причому б'ють кошмарним чином - в заяві "ТСН" йдеться про Віктора Медведчука і громадянську війну. Нібито Медведчук підтримує громадянську війну. При мені "ТСН" перевіряла інформацію, у всякому разі, я працював над цим. Давайте розберемо ці твердження", - сказав політолог і привів фрагмент інтерв'ю Медведчука Жанні Немцовій з Deutsche Welle:

"Як бачимо, журналісти "ТСН" приписали Медведчуку ... питання Немцової. Ось рівень людей, які роблять новини на "1 + 1"! Людей, які вважають, що якщо зайняти "правильну" в їхньому розумінні громадянську позицію, то все інше - не важливо! Неважливо перевіряти інформацію, важливо "мочити" свою колегу Оксану Марченко. Те, що це приклад недобросовісної конкуренції, всім і так це зрозуміло", - вважає Піховшек.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...