Цього не покажуть у фільмі: Журналіст розповіла про вишукану помсту Медведчука після смерті Стуса

Режисер фільму "Стус" не приховував, що головна його мета зняти який-небудь трилер, який потрапить в широкий кінопрокат і заманити молодь. Проте з матчастиною у нього - біда...

Журналіст Олександр Лащенко зробив інтерв'ю з режисером фільму «Стус» Романом Бровком. Режисер амбітно заявив, що «Стус» - це фільм не про пам'ятник, а про «міцний горішок», який боровся проти радянської системи, передають Патріоти України.
При цьому Бровко так і не зумів абсолютно точно відповісти на питання, чи буде Медведчук, чи була розмова з Медведчуком. Бровко уперто стояв на беззубій позиції художника, який так бачить «Медведчук або будь-який інший не допоміг би йому. Скажімо так, з точки зору умовити Стуса покаятися і підписати визнання, відняти мінус п'ять років терміну ув'язнення - на таких умовах, як і Медведчук, так і інші адвокати намагалися умовити Стуса».
Коментуючи одкровення Бровка, український журналіст Марина Данилюк-Ярмолаева пише, що Роман Бровко не приховував, що головна його мета зняти який-небудь трилер, який потрапить в широкий кінопрокат і заманити молодь. З матчастиною ж біда, тому що кіно про Стуса неможливо без двох героїв. Один з них рецензент на службі КДБ Арсен Капсрук, який накатав на Стуса перший термін на 5 років за антирадянську пропаганду, включаючи 3 роки заслання.

Блогер зазначає, що другий важливий герой - юний адвокат, а тепер шановний член суспільства, у якого, виявляється, вже навіть є власна адміністрація, яка вказівки роздає - Віктор Медведчук. Він довів Стуса до смерті в 47 років і до того, що на його похорон заборонено було прийти дружині і дитині. Вишукана помста.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...