Цього тільки нам не вистачало: Стало відомо якого "суперника" кремлівці готують Путіну на вибори-2018 (відео)

На виборах президента Росії у 2018 році може з'явитися несподіваний кандидат - російський режисер Микита Михалков, відомий своєю антиукраїнською позицією.

Микита Михалков

Як говориться в матеріалі "Нової газети", офіційно про це не оголошували, проте рекламна кампанія вже стартувала, передають Патріоти України.

У кінці червня в мережу виклали фільм "Лоботомія", де з Михалкова роблять чи не єдиного борця з "ліберальною загрозою" в Росії.

"У фільмі тривожним голосом у стилістиці одіозних фільмів НТВ розповідалося, як усі російські ліберали під керівництвом Джорджа Сороса хочуть "стравити між собою еліти всередині країни і... перетворити росіян у слухняне довірливе бидло", щоб захопити владу. Протистояти цьому злу може тільки одна людина - режисер Микита Михалков. Він бореться з Єльцин-центром, не даючи "масово витравляти повагу до своєї Батьківщини" у росіян. Він атакує Сороса, відстоює національну самосвідомість росіян... За це Михалкова труять усіма доступними способами", - пише автор.

За словами європейського політтехнолога Джеймса Вілсона, фільм повинен стати точкою старту передвиборної кампанії Михалкова. Нібито його повинні були показати по одному з центральних каналів Росії. Після цього Михалков оголосить про своє висунення і стане, по суті, двійником Путіна справа: йому можна буде говорити все те про лібералів і Захід, що сам президент сказати не зможе.

Російський соціолог Степан Гончаров оптимістично налаштований на участь режисера у виборах.

"Михалков завжди в суспільній свідомості знаходиться серед авторитетних людей Росії - не перший, але в списку. Якщо він змінить свою риторику на менш жорстку щодо деяких персоналій, може отримати "кілька відсотків", - сказав він.

За словами соціолога, завдання фігур, подібних Михалкову, на виборах - "відтягнути" якісь голоси в інших кандидатів.

Відомий політолог Дмитро Орєшкін назвав можливе висунення режисера цікавим.

"Якщо будуть брати участь всі ті ж Зюганов, Жириновський, Явлінський - буде вже навіть не смішно. Потрібно додати "родзинку", а оскільки вона повинна бути узгоджена, то одним із варіантів і може бути Михалков. Його всі знають, його багато, напевно, люблять. Він може набрати 10-12% - і нікому не буде образливо, Путіну не буде прикро. А з іншого боку - така-сяка конкуренція", - наголосив Орєшкін.

Сам Михалков, як пише видання, від перспектив скласти конкуренцію Путіну на виборах поки відхрещується.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...