ЦВК затвердила форму і текст виборчого бюлетеня

Текст виборчого бюлетеня буде надруковано лише з одного боку на аркуші пісочного кольору.

Центральна виборча комісія затвердила форму і текст виборчого бюлетеня з чергових виборів президента України 31 березня 2019 року для голосування в день виборів та форму виборчого бюлетеня для повторного голосування. Відповідне рішення було ухвалене під час засіданні 8 березня, передають Патріоти України.

«Після скасування реєстрації п’яти кандидатів на пост президента України бюлетень для голосування в день виборів міститиме прізвища 39 кандидатів на президентський пост та відомості про них», - повідомили в ЦВК.

У прес-службі також розповіли, що текст виборчого бюлетеня для голосування в день виборів буде надруковано лише з одного боку державною мовою на одному аркуші розміром 200×800 мм пісочного кольору з двотоновим водяним знаком та захисними волокнами з використанням захисних графічних антисканерних елементів, виконаних із застосуванням захисних фарб, що мають флуоресценцію під дією ультрафіолетового опромінювання, та елемента, який втрачає забарвлення внаслідок термовпливу, а також із виконанням номера виборчої дільниці високим друком із застосуванням захисної фарби, що проявляється на звороті виборчого бюлетеня.

Також ЦВК постановила, що виборчі бюлетені виготовлятимуться для кожної звичайної та закордонної виборчої дільниці у кількості, що на 0,5 відсотка перевищує кількість виборців.

На засіданні була створена комісія з представників кандидатів у президенти, яка буде проводити контроль за виготовленням бюлетенів на комбінаті «Україна».

До її складу увійшли представники від 14 кандидатів: Володимира Зеленського, Петра Порошенка, Юлії Тимошенко, Анатолія Гриценка, Олега Ляшка, Олександра Вілкула, Сергія Тарути, Олександра Шевченка, Руслана Кошулинського, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Романа Безсмертного, Юрія Дерев'янка, Сергія Носенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...