Цирк та карлик: На зустрічі з Трампом Путін здивував дивним жестом (фотофакт)

У перші хвилини зустрічі лідерів користувачі мережі помітили, що глава "імперії" не такий вже веселий і самовпевнений. Крім того, лідер російського народу ще й приймає дивні пози.

Як тільки російський агресор і американський президент увійшли в залу переговорів, глядачі, які пильно стежать за ходом зустрічі лідерів держав, помітили, що господар Кремля зовсім засмучений, передають Патріоти України.

Крім того, після дифірамбів Пушкова, який писав про авторитет "могутнього правителя", вид глави Російської Федерації і зовсім здається жалюгідним і втомленим. Користувачі Мережі відразу почали висловлювати свої припущення, що так могло засмутити Путіна.

"Шукає діаманти?", - припустив один з користувачів. "Така навколо бідність, після Кремля щось ...", - озвучив думки агресора інший.

Крім того, коли російський президент сів на своє місце, а його колега заговорив про Україну, Путін якось неприродно вигнув руку. Дивний жест глави РФ викликав не тільки подив, але й глузування.

"А що у Путіна з рукою?", - дивуються коментатори. "Гра Путіна цікава", - зауважив іноземний користувач.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...