"Турчинов таки має міцні ... нерви", - Мисягін розповів про візит секретаря РНБО на Світлодарську дугу

Секретар РНБО Олександр Турчинов відвідав найпередовіші позиції українських воїнів на Світлодарській дузі в Донецькій області.

Про це на сторінці в Facebook пише волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

"Сьогодні на Світлодарську дугу приїжджав Секретар РНБО Олександр Турчинов. Судячи з фото і відео, потрібно мати міцні нерви або "інше", щоб поїхати на ті позиції, на яких він сьогодні був.

Не кожен перевіряючий, що приїжджає на Світлодарську дугу, мав бажання їхати на наші найпередовіші позиції, які ще деякий час назад були або в сірій зоні ближче до позицій супротивника, або під контролем противника, і самому все побачити.

Перебувати недалеко від таких сепарскіх позицій як "Цирк", "Мурашник" (так той самий, який стільки горя нам приніс і який поки ще не наш) або "того самого лісу", за який були важкі бої взимку - зможуть не всі.

Там такі позиції в полях - ворог зовсім поруч і практично бачить тебе, там в будь-який час доби за тобою може прилетіти.

Маю велику надію, що ті наші позиції, на яких він був, скоро залишаться у нас в тилу.
Там вже не так далеко залишилося до передмістя Дебальцеве."
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...