Турецькі футболісти-ампутанти покарали росіян (відео)

Паралімпійська збірна Туреччини обіграла збірну Росії в чвертьфіналі чемпіонату Європи серед футболістів-ампутантів завдяки шедевральні голу.

За рахунку 1:1 у другому таймі турецька збірна після введення м'яча з-за бокової лінії розіграла ефектну комбінацію, яка призвела до не менш красивого удару під поперечину, передають Патріоти України.

Матч в підсумку завершився перемогою Туреччини над чемпіонами світу 2014 року з рахунком 2:1.

Відзначимо, що чемпіонат Європи серед футболістів-ампутантів проходить у Стамбулі з 1 по 12 жовтня. У півфінал турніру вийшли збірні Туреччини, Польщі, Англії та Іспанії.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...