Туристу на замітку: Ніч з білими ведмедями, або Як виглядає перший арктичний готель на колесах (фото)

Як минають ночі в компанії північних ведмедиків...

Хочете перетворити звичайну ночівлю в готелі в екстремальну і пізнавальну розвагу? Тоді зарезервуйте номер в першому арктичному готелі на колесах. Він зупиняється прямо посеред місця проживання білих полярних ведмедів, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Цей пересувний готель, який роз'їжджає по канадській провінції Манітоба, знаменитий своїми арктичними турами до місця проживання білих полярних ведмедів.

Кожен день у постояльців є можливість ходити на екскурсії разом з професійним біологом.

Ви не тільки побачите тварин, але і зможете краще їх зрозуміти.

У готелі на колесах Tundra Lodge можна цілком і повністю присвятити себе вивченню життя господарів тундри.

Біологи і фотографи, які подорожують разом з вами, можуть розповісти і показати багато цікавого про життя білих ведмедів.

Туристи виїжджають на джипах-снігоходах на прогулянку по тундрі. В автомобілі з великими колесами і високою посадкою не варто боятися північних мешканців.

Подорож в готелі на колесах - задоволення не з дешевих, але яскраві враження від такого туру залишаться на все життя. Ночі, проведені серед вічних снігів, захоплюючі денні екскурсії та моменти, коли до вас тягнеться допитлива морда білого ведмедя, незабутні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...