Туристичні замітки: Пхеньян без нічних клубів, але з дивним супермаркетом (відео)

У столиці КНДР – місті Пхеньян є чи не найбільш звична для нас, та диковинна для північних корейців річ – супермаркет.

Як зазначив український турист Артемій Сурін, люди у магазині себе поводять дивно, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Зокрема, як зазначив Сурін, у супермаркеті він побачив полиці із шампанським «Київ», ромом «Баккарді» та віскі «Чівас». Однак інший, бувалий мандрівник, підмітив дивні деталі у магазині, що наштовхують на думки про те, що супермаркет лише для туристів.

«По-перше, туди пускають всіх туристів - в мережі траплялися фотографії. По-друге, люди в ньому поводяться дивно. На заперечення Суріна: що, всі триста людей навколо? - наводить як приклад помічену маму з дитиною, які котили візок, доверху набитий повітряними паличками, що викликало як мінімум подив», - пише видання.

При цьому, за його словами, у Пхеньяні також немає і нічних клубів.

«Нам сказали, що нічних клубів в Пхеньяні немає. До третьої години ночі спілкувалися з місцевими офіціантками на 47 поверсі готелю. Запитуємо, якщо вже пішла нормальна розмова, мовляв, давайте відверто - що для вас вище щастя? Наймолодшій офіціантці було 18, найстаршій 30. Вони дружно відповіли: для нас найбільша радість бачити, як наш вождь і маршал Кім Чен Ин посміхається. Але він так рідко це робить, що ми б хотіли бачити його посмішку ще і ще», - цитує видання слова туриста Романа.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...