“Тут все приватна власність”: В Україні з’явилася перша платна дорога (фото)

Харків’яни обурені тим, що за проїзд по вулиці Різдвяній через Центральний ринок з них вимагають гроші.

Про це повідомляє житель Харкова в Facebook, передають Патріоти України.

“Ехал вчера с площади Конституции на Алексеевку. Решил объехать перекрытый участок Клочковской через БлагБаз.Таких умных оказалось много, пробка в километр. Вспоминаю про дорогу через рынок (по ней раньше троллейбусы ездили в депо). Ныряю туда. Следом с криком “Стоять!” бежит парковщик. Поясняю ему, что еду “сквозняком” и парковаться не собираюсь. На выезде упираюсь в шлагбаум. Ещё один “парковщик” безапелляционно заявляет: “Проезд платный!”. На вопрос, на каком основании и кем взымаются деньги, есть ли соответствующие документы (их копии), ответ один: “Все вопросы — в администрацию рынка”. Автомобиль блокируют железяками, подтягивается охрана”, – розповідає харків’янин.

Далі харків’янин викликав поліцію. “Вызываю копов. Приехали очень быстро. С подхода запели: “Вы тут не первый, все им платят, идите в администрацию и разбирайтесь”.

Заступник начальника інформує, що у них на ринку “все приватна власність”, включаючи їхню приватну дорогу. З повагою ставлюся до власності і прошу показати документ, що підтверджує її слова. Документів немає.

Як тільки паркувальник по рації, повідомив своєму колезі, що “копи покинули територію”, відразу знайшовся і прейскурант без печаток і підписів, але із зазначенням розцінок на проїзд від 10 до 50 гривень з автомобіля. І продемонстрував своє “посвідчення” співробітника ТОВ “Харківський Центральний Ринок Торгова Майданчик 5″. Після чого, прийнявши від мене 10 гривень, видавив із свого апарату нефіскальний чек від … ФОП Соркіна Е. А.”, – повідомляє харків’янин.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...