"Ти хто такий? Давай... Обережно, фейк!": Речниця СБУ заперечила причетність АТОвця до "вбивства" Бабченка

Учасник АТО Олексій Цимбалюк, який назвав себе виконавцем "вбивства" російського журналіста Аркадія Бабченка, виявився самозванцем.

В СБУ спростували причетність Олексія Цимбалюка до спецоперації щодо замаху на Аркадія БабченкаПро це свідчить Facebook-допис речниці СБУ Олени Гітлянської, який вона згодом видалила з невідомих причин, передають Патріоти України.

Зазначимо, раніше Олексій Цимбалюк сповістив, що він був фейковим виконавцем "вбивства" Аркадія Бабченка, тобто тим колишнім бійцем АТО, якому заплатив гроші за скоєння злочину замовник убивства журналіста.

Так, Гітлянська опублікувала посилання на матеріал із заявою Цимбалюка і написала: "Ти хто такий? Давай.... Обережно, фейк!" Щоправда, невдовзі після публікації свого допису речниця СБУ його видалила, проте про допис свідчить зроблений скріншот.

В СБУ спростували причетність Цимбалюка до спецоперації. В коментарі виданню "Українська правда" Гітлянська зазначила, що "справжній виконавець такого б у Facebook не писав". "Я не знаю хто це і ніякого посту не бачила. Щодо справжнього прізвища нічого не можу сказати", – сказала речниця СБУ.

Раніше інформацію про те, що виконавцем замаху на російського журналіста Аркадія Бабченка таки був учасник АТО Олексій Цимбалюк, підтвердив прокурор Руслан Кравченко. "Герман 6 квітня запропонував Цимбалюку вбити Бабченка. На вказану пропозицію Цимбалюк не відмовився, в подальшому 17 квітня Герман поблизу ТРЦ Ocean Plaza зустрівся з Цимбалюком", – сказав прокурор.

Він також розповів, що організатор замаху на вбивство Бабченка Герман передав Цимбалюку 14 тисяч доларів задатку. Також прокурор заявив, що Герман при зустрічі назвав Цимбалюку ще 2 прізвища осіб, яких треба вбити. Цимбалюк після пропозиції Германа щодо вбивства Бабченка сповістив про це до СБУ та співпрацював із нею.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...